maandag 16 mei 2011

Engelentijd, 11.11





11:11 is als een wekker

Op dat moment opent zich een kanaal tussen jou en de onzichtbare wereld. Stop met wat je aan het doen was, en doe even een stapje terug. Kijk naar het grotere geheel. Wat kun je doen?
Stap in!

Je kunt overal komen als je op het 11.11 moment wenst, bidt of mediteert. Je zaait de basis voor je toekomst en je geeft het onzichtbare de kans om jou te beïnvloeden.
Vraag Hulp



Je kunt om specifieke hulp vragen, maar je kunt ook luisteren en wachten op de onthulling die voor jou bestemd is.
11.11 is altijd positief

Het is een signaal vanuit een wereld die wij niet kennen, maar waarvan wij weten dat die goed is. Het signaal zegt dat je goed om je heen moet kijken. Dan zie je wat er werkelijk aan de hand is.

Het is tijd om de deuren en ramen open te zetten naar die nieuwe wereld. Wees niet bang. Jij bent uitverkoren om de stap te maken naar de grotere werkelijkheid. Jij hebt eigenschappen waardoor je anderen voor kunt gaan naar een nieuwe wereld om in te leven en lief te hebben. Te transformeren van dualiteit naar Eenheid.

Als je op dat moment geen tijd hebt voor meditatie, neem dan in ieder geval even kort de tijd om gezondheid te wensen voor de zieken die je kent, en wens vooral wereldvrede...of een moment van helder inzicht in jezelf...





Bookmark and Share

Geen opmerkingen: